Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Визначені лауреати премій програми “Людина року – 2015”

13 січня 2016 року
Серед переможців – доктор Зеня Черник
Визначені лауреати премій програми “Людина року – 2015”

Засновані у 2001 році міжнародні і спеціальні премії загальнонаціональної програми “Людина року” завжди були знаковими. Нагородами програми українці вшановують видатних політиків і суспільних діячів, дипломатів та меценатів, представників культури і мистецтва світу за щиру любов до України, за повагу до нашої історії і традицій, за безпосередній внесок в становлення української держави.

Сьогодні ж підтримка світом нашої боротьби за незалежність і демократичні цінності, щире визнання справедливості цієї боротьби потрібні нам, як ніколи, тому імена володарів ювілейної програми викликають в українців особливу пошану і повагу.

Відповідно до рішення Ради програми володаркою міжнародної премії “За самовіддане служіння людям” визначено американку українського походження доктора Зеню Черник.

Доктор Зеня Черник багато років активно займається суспільною діяльністю, невпинно працюючи на благо України і допомагаючи людям. Пані Черник є лідером української громади США та очолює Українську Федерацію Америки. Завдяки її зусиллям в Україні та США було запроваджено і здійснено багато гуманітарних та медичних програм.

Враховуючи події в Україні протягом останніх двох років, доктор Черник організувала спеціальний проект “Стань героєм для героя”, за допомогою якого Федерація змогла надати медичну допомогу в США важкопораненим захисникам України, у тому числі розвідникам, та тільки за рік на потреби поранених героїв України перерахувала понад 7 мільйонів доларів.

Щиро вітаємо пані Черник з високою нагородою та бажаємо їй нових успіхів в її нелегкій, але шляхетній та потрібній Україні діяльності!

Урочиста церемонія вручення премії “Людина року – 2015” відбудеться 26 березня ц. р. у Національному палаці мистецтв “Україна”. Цього ж дня у палаці буде проведено виставку патріотичного плакату “Україна – це ми”.