Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня Конституції України

28 червня 2016 року

Шановні колеги, бойові побратими!

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня Конституції України

Щиро вітаю Вас із 20-ю річницею Конституції України!

Двадцять восьме червня 1996 року назавжди увійшло у новітню історію Українського народу як акт вияву його вищої волі та багатовікового прагнення жити в соборній, демократичній, соціальній і правовій державі.

Юридично закріплені в Основному законі України незалежність і суверенітет, що визначалися ще в 1710 році Пилипом Орликом в першій українській Конституції, сьогодні опинилися під загрозою з боку російського агресора, який прагне всіма силами та підступними методами не допустити входження України в європейську сім’ю.

За словами Президента України Петра Порошенка: “Патріотичний дух нашого народу, його сила і прагнення свободи були, є і залишаються незламними!”.

У часи нелегких випробувань у серці кожного українця живе надія на кращу долю нашої країни. Впевнений, усім нам під силу збудувати цивілізоване суспільство, в якому будуть панувати гуманізм, демократія, право, закон і справедливість.

Бажаю Вам непохитної віри в нашу Перемогу, оптимізму й натхнення, невичерпних життєвих сил, міцного здоров’я, щастя, благополуччя та подальших успіхів у захисті національних інтересів держави!

Слава Україні!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенантВ.В.КОНДРАТЮК