Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня захисника України

14 жовтня 2020 року
Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня захисника України

Шановні колеги, бойові друзі!

Щиро вітаю вас із Днем захисника України!

Це свято мужності й героїзму, військових традицій і зміцнення патріотичного духу, свято тих, кому небайдужа доля нашої держави, для кого захист України – справа честі.

У день Покрови Пресвятої Богородиці український народ, як і в часи Запорізької Січі й Армії УНР, вшановує національне військо. Легендарні подвиги й перемоги наших славних предків допомагають нам відчути себе невід’ємною частиною величного та нескореного народу з непростою багатовіковою історією та глибоким корінням.

Сьогодні ми продовжуємо боронити рідну землю і творити нашу державу. Російська окупація – це агонія імперії, яка не має ні історичної, ні політичної перспективи. Ми сильні, нас не зламати! І ми рухаємося вперед!

Дякую всьому особовому складу за вагомий внесок у захист України, патріотизм і високий професіоналізм.

У наших серцях назавжди залишиться пам'ять про бойових побратимів, які віддали своє життя за свободу, незалежність і європейське майбутнє України.

Бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, незламності духу, родинного затишку та подальших успіхів і досягнень заради безпеки й процвітання нашої держави.

Слава захисникам України!

Слава Україні!



Начальник Головного управління розвідки

Міністерства оборони України

полковник      Кирило БУДАНОВ