Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня Гідності та Свободи

Шановні колеги, бойові побратими!

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня Гідності та СвободиДвадцять першого листопада українці в усьому світі відзначають День Гідності та Свободи, вшановуючи справжніх патріотів, які восени 2004 року та 2013 року піднялись на боротьбу з владою та її режимом. Об’єднавшись, вони пліч-о-пліч стали на захист своїх прав та майбутнього нашої держави.

“Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій”, – писав відомий німецький поет Йоганн Ґете.

Протягом багатьох століть вороги намагалися знищити наш волелюбний народ. Гідність тих, хто називав себе українцями, топили у крові, морили голодом, виморожували у таборах Сибіру, усвідомлюючи, що без гідності не може існувати нація. Але нікому і ніколи не загасити наш дух свободи та почуття власної гідності!

Революція Гідності екзаменувала наш народ на здатність захистити головні свої надбання, за які боролося не одне покоління наших співвітчизників, – свободу і незалежність, а також продемонструвала його відданість і палку любов до України. Цей екзамен ми витримали достойно.

Пам’ятаємо завжди Героїв Небесної сотні, які ціною свого життя вселили кожному з нас впевненість у тому, що українська нація була, є і буде, і розуміємо, що пам’ять про людей високої гідності – основа для нашого подальшого життя.

У цей визначний для Українського народу день бажаю вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди та успіхів у спільній розбудові вільної, незалежної, могутньої європейської держави!

Слава Україні!

 

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенантВ.В.КОНДРАТЮК