Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Три мільйони гривень для розвідників зібрали під час благодійного забігу Spartan Kyiv 2024

21 квітня 2024 року

20 квітня 2024 року на Трухановому острові у Києві відбувся великий благодійний забіг Spartan Kyiv, організований Олексієм Вовком та Spartan Race Ukraine.

Три мільйони гривень для розвідників зібрали під час благодійного забігу Spartan Kyiv 2024Три мільйони гривень для розвідників зібрали під час благодійного забігу Spartan Kyiv 2024Три мільйони гривень для розвідників зібрали під час благодійного забігу Spartan Kyiv 2024Три мільйони гривень для розвідників зібрали під час благодійного забігу Spartan Kyiv 2024

Для участі у заході зареєструвалося майже дві тисячі учасників ― кожен робив благодійний внесок, аби підтримати воєнну розвідку України та випробувати себе на дистанціях і трасах з перешкодами різних рівнів складності.

“Були рукоходи, долали воду, пісок, гірки з гірок, просто перешкоди, які потрібно було переходити. Ну і найбільша перешкода — це боротьба з самим собою, щоб не здатися”, — поділилась враженнями від забігу Олександра з Кривого Рогу у коментарі Суспільному.

Вікторія з Волновахи переїхала до столиці, бо її місто знищили російські загарбники.

“Я біжу з вірою, що й у моєму місті колись буде марафон. А сьогодні мене попросили друзі — вони хотіли бачити мене в команді. І я дуже зраділа, що погодилась, коли потрапила на Труханів. Тут все надихає!”, — розповіла вона для “Вечірнього Києва”.

“По-перше — підтримка ГУР, це — найголовніше, а по-друге — я маю хорошу фізичну підготовку”, — описав свою мотивацію участі у змаганнях маркетолог Олександр.

Для присутніх під час змагань також проводили благодійні аукціони та розіграші.

Загалом у межах благодійного забігу вдалося зібрати понад три мільйони гривень ― усі кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для розвідників, а також на допомогу важкопораненому воїну ГУР МОУ.

Висловлюємо вдячність усім учасникам, організаторам забігу Spartan Kyiv 2024, представникам бізнесу, які долучились до великого благодійного заходу — ваша допомога серйозно зміцнює спроможності воєнних розвідників.

Рухаємось вперед разом!

Слава Україні!