Вчора у Прес-центрі Міністерства оборони України відбувся брифінг заступника начальника управління розвитку продовольчого забезпечення Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗС України підполковник Олександр Хмиз.
Під час заходу підполковник Олександр Хмиз розповів про систему контролю за якістю харчування у Збройних Силах України. Окремо він зупинився на пріоритетних напрямках удосконалення “сухих пайків”, якими є розширення асортименту, уніфікація вимог до набору, збільшення терміну придатності з 11 місяців до 3 років та зберігання в екстремальних умовах. При цьому враховуватимуться умови застосування, пропозиції військовослужбовців, інноваційні підходи до зберігання продуктів харчування, світова практика у формуванні раціонів харчування.