Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня воєнної розвідки України

7 вересня 2022 року

Шановні колеги, бойові побратими!

Прийміть щирі вітання з Днем воєнної розвідки України!

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня воєнної розвідки УкраїниЗа тридцять років українська воєнна розвідка, маючи міцне історичне коріння, розвинулась, посилила свої спроможності, виховала когорту мужніх, талановитих, непересічних, відданих своїй справі професіоналів.

Широкомасштабна збройна агресія росії проти України підтвердила, що запорукою успішного виконання бойових завдань Сил оборони є ефективна та результативна діяльність воєнних розвідників.

Даючи гідну відсіч рашистам, ми набуваємо бойового досвіду,

вписуючи нові сторінки в історію воєнної розвідки України. Ми щодня удосконалюємось − ще більше бачимо, чуємо, здобуваємо інформації та нищимо ворога!

Високо ціную зусилля та внесок кожного з вас у захист національних інтересів і забезпечення безпеки та оборони держави. Особливі слова подяки тим, хто на лінії зіткнення і в глибокому тилу ворога в нерівному протистоянні й непередбачуваних умовах сміливо та рішуче діє, виконуючи надскладні спеціальні завдання.

Вічна слава і пам’ять розвідникам, які віддали життя за незалежну соборну демократичну Україну. Вони назавжди залишаться в наших серцях!

Упевнений, ми вистоїмо й переможемо, бо сил надає нам рідна земля!

Ми віримо в себе! Віримо в нашу Державу!

Разом – до Перемоги!

Слава воєнній розвідці України!

Слава Україні!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-майор Кирило БУДАНОВ