Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня 2015 року

Шановні колеги!

Привітання начальника ГУР МО України з нагоди Дня Незалежності України

Щиро вітаю вас із Днем незалежності України!

Це національне свято уособлює віковічне прагнення Українського народу до свободи та незалежності, самовіддану боротьбу багатьох поколінь патріотів України.

Ця боротьба триває й досі, адже Україна стала об’єктом військової агресії з боку Російської Федерації. Наша єдність та суверенітет піддаються важким випробуванням.

Двадцять четверту річницю своєї незалежності Український народ зустрічає зі зброєю в руках, відвойовуючи власні землі, відстоюючи свої права та свободу.

Після масового вторгнення регулярних підрозділів російських збройних сил на територію Донецької та Луганської областей перед воєнною розвідкою постають ще більш масштабні та відповідальні завдання щодо захисту територіальної цілісності нашої держави.

Перебуваючи на передових рубежах, розвідники щодня демонструють мужність, героїзм, відвагу і самопожертву. Вони сміливо діють, виконуючи найважливіші завдання на найбільш загрозливих напрямах цієї неоголошеної війни, навіть ціною свого життя.

Ми низько схиляємо у скорботі голови перед світлою пам’яттю бойових побратимів, які до кінця виконали свій військовий обов’язок і загинули за мирне майбутнє України.

Вдячний всьому особовому складу за вагомий внесок у захист країни, за ваш патріотизм і високий професіоналізм.

Бажаю міцного здоров’я, добра, злагоди, сімейного благополуччя та оптимізму!

Упевнений, що, об’єднавши зусилля, ми зможемо відстояти мир та безпеку, зберегти і примножити наші національні надбання й забезпечити європейське майбутнє України.

Ми вистоїмо! Ми переможемо! Слава Україні!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенант В.В.КОНДРАТЮК