Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Нового року та Різдва Христового

31 грудня 2020 року

Шановні колеги, бойові побратими!

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Нового року та Різдва Христового

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці зимові свята є найулюбленішими в Україні, сповненими родинного тепла й затишку. Їх дивовижна атмосфера об’єднує всіх нас.

За рік, що минув, нам довелося подолати серйозні випробування, але в новий 2021 рік ми входимо з вірою та надією на добрі зміни, на краще життя. Тож нехай відчуття єдиної української родини, зігрітої спільною молитвою й колядою, надасть нам упевненості в завтрашньому дні.

Вдячний кожному з вас за високу громадянську свідомість, бездоганну службу, самовіддану працю. Особливі слова подяки всім, хто в ці святкові дні виконує службові завдання далеко від дому.

Сердечно бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, достатку, здійснення найзаповітніших мрій. Нехай Вифлеємська зірка осяє кожну оселю світлом добра та миру, зігріє любов’ю серця, додасть сил у захисті незалежності та територіальної цілісності нашої країни, а прийдешній рік стане роком нових звершень і досягнення перемоги над ворогом!

Щасливого Нового року та веселого Різдва!


Начальник Головного управління розвідки

Міністерства оборони України

полковник Кирило БУДАНОВ