Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Вітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня Збройних Сил України

4 грудня 2015 року
Вітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні колеги, бойові побратими!

Двадцять чотири роки тому, здобувши незалежність, Україна в складних умовах почала процес створення своїх національних Збройних Сил.

Події, пов'язані з агресивними загарбницькими діями Російської Федерації – анексія Криму, початок воєнного конфлікту на Донбасі, де сьогодні вирішується доля не тільки України, а й усієї Європи, – підтвердили, що наші Збройні Сили не відповідали сучасним потребам. Як ніколи став актуальним вислів генерал-хорунжого армії УНР Марка Безручка: “Сильна армія – це право на існування нації”. Існуючі виклики та загрози вимагали невідкладних процесів реорганізації Збройних Сил.

Нині відбувається оновлення нашого війська. Завдяки неймовірним зусиллям Українського народу, потужному волонтерському руху, підтримці Президента України Петра Порошенка усіх новаторських реформ Україна створює сучасну, потужну, оснащену новітнім озброєнням і військовою технікою, армію, що відповідає стандартам НАТО, яка вже спроможна дати відсіч агресору.

Традиційно, у цей день ми згадуємо і вшановуємо наших співвітчизників, які в різні роки мужньо захищали українську землю. Сьогодні воєнні розвідники є гідними продовжувачами їх славних героїчних традицій, і гасло “Україна – понад усе!” для них – не просто слова.

З нагоди Дня Збройних Сил України щиро бажаю вам незламної віри в Перемогу, миру, злагоди, міцного здоров’я, щастя та нових звершень!

Слава Україні!

 

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенант В.В.КОНДРАТЮК