Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з Днем Конституції України

28 червня 2021 року

Шановні колеги!

Привітання начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України з Днем Конституції України

Прийміть вітання з Днем Конституції України – одним із найважливіших свят нашої державності!

Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Із прийняттям цього головного документа держава безповоротно стала на шлях розвитку за принципами демократії, рівності, верховенства права та національних інтересів. Основний Закон України є головним дороговказом у житті кожного громадянина вже двадцять п’ять років.

У сучасних умовах, зберігаючи ключові положення, Конституція України оновлюється з урахуванням глобальних змін і наявних викликів сьогодення. Європейська інтеграція, інші суспільно-політичні та економічні процеси приводять до радикальної модернізації законодавства в різних сферах життя держави.

Упевнений, жодна зовнішня агресія не стане на заваді утвердження України як самобутньої європейської держави з динамічним розвитком та оптимістичним поглядом у майбутнє.

Нехай демократичні засади, закріплені в Конституції України, стануть реаліями нашого сьогодення, а почуття патріотизму і національної гідності додадуть нам наснаги та сил для перемоги.

Слава Україні!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України

полковник Кирило Буданов