Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

“Герої не вмирають”

27 червня 2020 року
У Міністерстві оборони України вшанували пам’ять Героя України генерал-майора Максима Шаповала
“Герої не вмирають”

Керівник спеціального резерву Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максим Шаповал, якому посмертно було присвоєно військове звання генерал-майора та звання Героя України загинув цього дня у 2017 році внаслідок зухвалого терористичного акту, спланованого російськими спецслужбами.

Участь у пам’ятному заході взяли представники керівництва оборонного відомства, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Співробітники воєнної розвідки України поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам, вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання та пообіцяли ніколи не забувати подвигів українських героїв, так само як і не забувати про злочини, вчинені на нашій землі представниками російських окупаційних військ.

“Герої не вмирають”

Заходи з вшанування пам’яті мужнього розвідника сьогодні відбулися в ГУР МО України. Також, представники керівництва розвідувального органу та бойові побратими загиблого розвідника відвідали місце його поховання та взяли участь у панахиді за Героєм України Максимом Шаповалом.

Герої не вмирають, вони живуть, доки ми про них пам’ятаємо!