Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Долати себе та свої поранення – головна мета Ігор Нескорених – 2020

19 серпня 2019 року
Організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні оголосив остаточну дату проведення Національних змагань
Долати себе та свої поранення – головна мета Ігор Нескорених – 2020

14 вересня більшість змагань Ігор пройдуть на стадіоні “Піонер”, який має сучасний атлетичний майданчик, бігові доріжки з м’яким покриттям і обладнані трибуни для глядачів.

На стадіоні пройдуть змагання з бігу, зокрема на візках, з веслування на тренажерах, стрибках у довжину, стрільби з лука, пауерліфтингу та зі штовхання ядра.

Також до Національних змагань “Ігри Нескорених” буде залучено ще два додаткові місця для проведення змагань із плавання та велоперегонів.

Участь у Національних змаганнях “Ігри Нескорених – 2020” візьмуть понад 200 учасників відбору, які попередньо пройшли спортивні тестування та почали підготовку за обраним видом спорту.

Долати не суперників, а себе та свої поранення – головна мета Національних змагань. Саме тому на Іграх фіксуватимуть результат, але не присуджуватимуть призові місця – медалі змагань отримають усі учасники.

Таке рішення пов’язано з тим, що цього року відбір у збірну відбуватиметься в новому форматі – вирішальне значення матиме не спортивний результат, а мотивація учасника, спортивна етика та дисципліна, а також те, наскільки участь у Іграх Нескорених може бути корисною для його або її подальшої реабілітації.