Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

1000 євро – на власну справу

11 січня 2020 року
Про можливість взяти участь у проєкті з реінтеграції ветеранів повідомляє інформаційне агентство “Армія Inform”
1000 євро – на власну справу

У Київській, Львівській та Дніпропетровській областях триває реєстрація на проєкт “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їх сімей”, у рамках якого буде проведено дводенний тренінг, де розкажуть, як почати власну справу та зробити її успішною. Після цього учасники підготують бізнес-плани, за результатами захисту яких зможуть отримати грант до 1000 євро на придбання необхідного обладнання.

Повідомляється, що зазначений проєкт діє із серпня 2019 року. Від початку його реалізації вже понад 260 учасників успішно захистили свої бізнес-ідеї та отримали кошти. Проєкт фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції. Виконавчий партнер проєкту – Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу (UABL).

Взяти участь у проєкті запрошують учасників бойових дій на сході України, які вже мають власну справу, чи оригінальну ідею для її створення. Участь у проєкті безкоштовна. Наступні тренінги відбудуться цього місяця. Заповнити анкету на участь можна за посиланням.

Кінцевий термін подачі заявок:

• Львівська область – до 14 січня ц. р.;

• Дніпровська обл. – до 20 січня 2020 р.;

• Київська обл. – до 25 січня 2020 р.

Деталі щодо часу та місця проведення тренінгів будуть повідомлені лише зареєстрованим учасникам. Контактні особи для подачі заявок та надання більш детальної інформації: Михайло Чорний (тел. 0962431089) та Олег Озарко (тел. 0681911084).