Україна захищає світ
00
00
00

Повідомлення

Співробітники ГУР МО України вшанували пам’ять легендарного “майора Вихора”

25 лютого 2020 року
Герой України Євген Березняк є одним з найвидатніших розвідників минулого століття
Співробітники ГУР МО України вшанували пам’ять легендарного “майора Вихора”

До 106 річниці від дня народження видатного воїна України відбулося покладання квітів до могили Євгена Березняка на Байковому кладовищі столиці. Під час церемонії розвідники згадували про нього як про людину-легенду, людину з молодою душею, в серці якої завжди була любов до життя, людей та Батьківщини.

Почесний громадянин Києва та Кракова, почесний співробітник ГУР МО України, заслужений вчитель України Євген Степанович Березняк зробив вагомий внесок не лише в розвиток вітчизняної воєнної розвідки. Про Березняка – педагога сьогодні згадували у Шевченківській районній у місті Києві державній адміністрації. Його педагогічні праці дотепер актуальні серед освітянського загалу.

За сприяння Київської культурної фундації вийшов фільм про маловідомі сторінки з життя героя. Присутні на заходах співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України розповіли, що молоді українські розвідники й нині захоплюються світлим розумом, надзвичайною людяністю видатного сина українського народу та його відданістю Україні.